CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Γιουβέντους 0-1: Ο Ρονάλντο επέστρεψε με γκολ!

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε δυναμικά στη δράση στο πρώτο του ματς μετά τον τραυματισμό του στις 25 Μαρτίου, κάνοντας το 1-0 για την Γιουβέντους μέσα στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" (VIDEO).

Μεγαλειώδης επιστροφή! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στον Άγιαξ μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 25 Μαρτίου στο Πορτογαλία-Σερβία και η εξέλιξη του αγώνα στο Άμστερνταμ δικαίωσε απόλυτα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Και αυτό γιατί ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στη σειρά με τον "Αίαντα", με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά να μην βρίσκουν δίχτυα και τον "CR7" να τους τιμωρεί στο φινάλε.

Ο Ρονάλντο πήρε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή και την "έσπασε" δεξιά για να συνεχίσει την κάθετη κίνησή του, ο Ζοάο Κανσέλο έβγαλε την καλοζυγισμένη σέντρα και ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Άγιαξ για να νικήσει με κεφαλιά-ψαράκι τον Ονανά και να κάνει το 1-0!

Αυτο ήταν το 5ο φετινό του γκολ στο Champions League και 8ο σε έξι συνολικά ραντεβού του απέναντι στον Άγιαξ ενώ ο Ρονάλντο είναι και ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με κεφαλιές, έχοντας πετύχει 23 γκολ με το κεφάλι!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ