ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπενφίκα: Η σύγκρουση του Πόνσε με τον Βλαχοδήμο (VIDEO)

ΑΕΚ - Μπενφίκα: Η σύγκρουση του Πόνσε με τον Βλαχοδήμο (VIDEO)

Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ, Εσεκιέλ Πόνσε, συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, στο 33'. Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ανταπέδωσε στο χειροκρότημα των οπαδών της Ένωσης. (VIDEO)

Η Μπενφίκα φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - και στο 33ο λεπτό ύστερα από ωραία σέντρα του Πέτρου Μάνταλου για τον Εσεκιέλ Πόνσε, ο Αργεντινός συγκρούστηκε με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας τραυματίστηκε και η ροή του ματς διεκόπη για λίγα λεπτά προκειμένου να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο των "αετών" και να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, το κοινό της Ένωσης χειροκρότησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κι αυτός ανταπέδωσε με χαρακτηριστική κίνηση μόλις σηκώθηκε από το έδαφος. Να σημειωθεί ότι ο Νοτιοαμερικανός επιθετικός της ΑΕΚ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα γι' αυτό το λόγο. Δείτε τη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ