ΒΕΛΓΙΟ

Αντβέρπ και Τούρκοι για Εμποκανί

Congo's, Dieumerci Mbokani celebrates after they won their match against Morocco during their African Cup of Nations Group C soccer match between Congo and Morocco at the Stade de Oyem in Gabon Monday Jan. 16, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba)
Μποκανί (AP Photo/Sunday Alamba) AP

Ο Ντιεμερσί Εμποκανί απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ του Ολυμπιακού, με την Αντβέρπ και ομάδες της Τουρκίας να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Την περίπτωση του 31χρονου Κονγκολέζου επιθετικού, Ντιεμερσί Εμποκανί, εξετάζει η Αντβέρπ σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ. Ο Αφρικανός ήρθε στην Αθήνα, αλλά απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Βέβαια, εκφράζονται αμφιβολίες ως την οικονομική δυνατότητα της "νεοφώτιστης" στην πρώτη βελγική κατηγορία, Αντβέρπ, να "αντέξει" το συμβόλαιο του Εμποκανί, ενώ την ίδια ώρα στο "κόλπο" απόκτησής του μπαίνουν και τουρκικές ομάδες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του voetbalnieuws.be, οι Βέλγοι δεν πτοούνται από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Κονγκολέζου και θα πάρουν το ρίσκο μαζί του.

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ