ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Παλέρμο και Χάιντσε για τον πάγκο της Μπόκα

Martin Palermo, coach of Argentina's Arsenal gives instructions to his players during a Copa Libertadores soccer match against Paraguay's Nacional in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 14, 2014. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Martin Palermo, coach of Argentina's Arsenal gives instructions to his players during a Copa Libertadores soccer match against Paraguay's Nacional in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 14, 2014. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Γκουστάβο Αλφάρο αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς μετά τον αποκλεισμό από τη Ρίβερ Πλέιτ και οι Μαρτίν Παλέρμο και Γκαμπριέλ Χάιντσε είναι από τα φαβορί για να τον αντικαταστήσουν.

Η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε με 1-0 επί της Ρίβερ στον δεύτερο ημιτελικό του Copa Libertadores όμως οι "μιλιονάριος" ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση για τον τελικό μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Γκουστάβο Αλφάρο θ' αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των σενέισες το Δεκέμβριο, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του.

Φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Μαρτίν Παλέρμο και ο Γκαμπριέλ Χάιντσε. Ο πρώτος ήταν, άλλωστε, και παίκτης της ομάδας. Βρίσκεται τώρα στο Μεξικό, στον πάγκο της Πατσούκα. Ο δεύτερος δεν φόρεσε ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπόκα, αλλά της Νιούελς.

Τώρα βρίσκεται στο τιμόνι της Βέλες, ενώ παλαιότερα κάθισε και στους πάγκους των Γοδόι Κρους και Αρχεντίνος. Στη λίστα υπάρχει και το όνομα του ομοσπονδιακού προπονητή του Περού, Ρικάρδο Γκαρέκα (επίσης πρώην παίκτη της ομάδας), αλλά και του προπονητή της Αλ Σαμπάμπ και πρώην των Σαν Λορένσο, Λανούς, Ιντεπεντιέντε, Χόρχε Αλμιρόν.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ