ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς: Ζαλίζει το deal της Μπόκα με την Adidas

Daniele De Rossi, left center back, and Boca Juniors President Daniel Angelici, pose for a photo with children holding kits with DeRossi's number and names of his family, in Buenos Aires, Argentina, Monday, July. 29, 2019. De Rossi, a former Roma captain and 2006 World Cup winner, signed a a one-year deal with Boca Juniors. (AP Photo/Tomas F. Cuesta)
AP IMAGES/DE ROSSI AP IMAGES/AP PHOTO/TOMAS F. CUESTA

Η Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισε μετά από 24 χρόνια να αλλάξει εταιρεία ένδυσης με την Adidas να "ντύνει" από το 2020 τους Αργεντινούς σε μια δεκαετής συμφωνία που θα αποφέρει τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια το χρόνο στη Μπόκα.

Την απόφαση να αλλάξουν εταιρεία ένδυσης πήραν μετά από 24 χρόνια οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορ και έτσι η συνεργασία με τη Nike που κρατάει από το 1996 θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου και από την 1η Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσει δεκαετής συνεργασία με την Adidas.

Αυτό αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της και η "Ole" που παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τα ποσά που θα δαπανήσει η γερμανική εταιρεία για να ντύσει ξανά τη Μπόκα Τζούνιορς σε ένα "deal" ανάμεσα στις δυο πλευρές το οποίο ζαλίζει και το οποίο θα αποφέρει στους "μπλε" τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ τα επόμενα δέκα χρόνια.

Στο "deal" υπάρχει μπόνους για τη συμφωνία 3 εκατ. ευρώ και επίσης η Μπόκα θα έχει δικαιώματα και από τις φανέλες και τα προϊόντα που θα πωλούνται εκτός Αργεντινής κάτι που δεν ίσχυε στην προηγούμενη συμφωνία με τη Nike.

Επίσης υπάρχουν πριμ από την Adidas για την κατάκτηση κάθε στόχου καθώς για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες η Μπόκα θα βάζει στα ταμεία της 1 εκατ. δολάρια και για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων 1,1 εκατ. δολάρια ενώ μπόνους υπάρχει και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ.

Μπόκα Τζούνιορς: Ζαλίζει το deal της Μπόκα με την Adidas
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ