CHAMPIONS LEAGUE

"3άρες" για ManUtd και Βαλένθια

Manchester United's Gabriel Obertan (L) vies with Ali Tandogan of Bursaspor during their UEFA Champions League football match at Ataturk Stadium in Bursa, on November 2, 2010. AFP PHOTO / MUSTAFA OZER (Photo credit should read MUSTAFA OZER/AFP/Getty Images)
Manchester United's Gabriel Obertan (L) vies with Ali Tandogan of Bursaspor during their UEFA Champions League football match at Ataturk Stadium in Bursa, on November 2, 2010. AFP PHOTO / MUSTAFA OZER (Photo credit should read MUSTAFA OZER/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-0 στην Προύσσα την Μπούρσασπορ, όπως και η Βαλένθια στο "Μεστάγια" την Ρέιντζερς.

Φλέτσερ, Ομπερτάν και Μπεμπέ σκόραραν για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ δεύτερη πέρασε η Βαλένθια για την οποία δύο τέρματα πέτυχε ο Σολδάδο και ένα ο Τίνο Κόστα.

Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γ. 0-3

Σκόρερς: 48' Φλέτσερ, 73' Ομπερτάν, 77' Μπεμπέ
Γήπεδο: "Μπούρσα Ατατούρκ", Προύσσα
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο, ανοίγοντας το σκορ στο 48' με το διαγώνιο σουτ του Ντάρεν Φλέτσερ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την ασίστ του Μίκαελ Κάρικ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 73', με το εξαιρετικό τέρμα του Γκαμπριέλ Ομπερτάν με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από την πάσα του Παρκ Γι-Σουνγκ.

Στο 77' ο Μπεμπέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με πλασέ έπειτα από την πάσα του Πολ Σκόουλς και ο Πορτογάλος στην 1η του συμμετοχή στο Champions League πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Ιβάνκοφ, Αλί Ταντογάν, Εμέρ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Εζτιούρκ, Γκιοκτσέν Βέντερσον, Σβένσον, Εργκίτς, Τουργκάι Μπαχαντίρ, Βολκάν Σεν (81' Ισμαΐλ Ονταμπασί), Φεντερίκο Ινσούα (74' Λεονέλ Νούνιες), Σερκάν Γιλντιρίμ (74' Οζάν Ιπέκ).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σαρ, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά (81' Φάμπιο), Κάρικ, Σκόουλς, Φλέτσερ (63' Μπεμπέ), Νάνι (29' Γι-Σουνγκ Πάρκ), Ομπερτάν, Μπερμπάτοφ.

Βαλένθια - Ρέιντζερς 3-0

Σκόρερς: 33' και 71' Σολδάδο, 91' Τίκο Κόστα
Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Στο 8' ο Νέισμιθ είχε δοκάρι σε σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η Βαλένθια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το κοντινό σουτ του Ρομπέρτο Σολδάδο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χουάν Μάτα και αδυναμία της άμυνας να διώξει.

Και πάλι ο Ρομπέρτο Σολδάδο ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71' και ουσιαστικά "κλείδωσε" την νίκη για τις "νυχτερίδες".

Ο πρώην άσος των Χετάφε και Ρεάλ άλλαξε την μπάλα με τον Μάτα, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ σκόραρε με τον ΜακΓκρέγκορ να μπορεί να διώξει.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τίκο Κόστα, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει στο 90' με σουτ στην κίνηση ένα ακόμη εξαιρετικό τέρμα στην διοργάνωση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέσαρ, Μιγκέλ, Ντιέγκο Ναβάρο, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Αλμπέλδα, Μπανέγκα (70' Τίνο Κόστα), Χοακίν (85' Πάμπλο Ερνάντεθ), Μάτα, Αντούριθ, Σολδάδο (78' Μανουέλ Φερνάντες).
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Μπρόουντφουτ, Γουέιρ, Μπουγκέρα, Πάπατς, ΜακΚάλοχ, Ντέιβις, Εντού (84' Λάφερτι), Γουΐτακερ, Νέισμιθ, Κένι Μίλερ.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γ. 10 (5-0)
2. Βαλένθια 7 (8-2)
3. Ρέιντζερς 5 (2-4)
4. Μπούρσασπορ 0 (0-9)

Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γ. 0-3 (goals)



Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γ. 0-3 (highlights)



Βαλένθια - Ρέιντζερς 3-0 (goals)



Βαλένθια - Ρέιντζερς 3-0 (highlights)



ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ