ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2,5 εκατομμύρια για Γκαλάς

Πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο κατέθεσε στον Γουιλιάμ Γκαλάς ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε γαλλικό ΜΜΕ.

Οι “πράσινοι” επανέρχονται στη διεκδίκηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος παλαιότερα είχε αρνηθεί πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, λόγω του χαμηλού επιπέδου της Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, άνθρωπος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον ατζέντη του Γκαλάς και του μετέφερε τη βελτιωμένη προσφορά της ομάδας. Αυτή αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μεικτά και με τα μπόνους, με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου να προβλέπεται διετής.

Ο Γκαλάς σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις από τη Γιουβέντους, την Παρί Σεν Ζερμέν και άλλους συλλόγους, γνωρίζει ότι δεν θα βρει αλλού αυτά τα χρήματα.

Υπέγραψε ο Σαριέγκι

Με καθυστέρηση μιας μέρας από τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο Γιόσου Σαριέγκι έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σίντνεϊ Γκοβού, που έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Ο Βάσκος αμυντικός πήγε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού σύντομο τετ α τετ με τον α’ αντιπρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Γόντικα, ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια με το “τριφύλλι” έναντι 300.000 ευρώ ετησίως, κάτι που είχε προαναγγήλει προο καιρού στους συμπατριώτες του.

Αμέσως μετά η “πράσινη” ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιόσου Σαριέγκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι για δύο ακόμη χρόνια.

Επέστρεψε ο Σιμάο

Στην Αθήνα επέστρεψε την Πέμπτη και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, που είχε εξασφαλίσει λίγες μέρες άδεια παραπάνω λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, και ο διεθνής Μοζαμβικανός άμεσα συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του συλλόγου.

Εκεί όπου στο πρωινό πρόγραμμα, υπήρχαν ασκήσεις δύναμης και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα που ήταν και οι Σαριέγκι και Σιμάο, οι “πράσινοι” άρχισαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις με πάσες και αγωνιστικά τετράγωνα.

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες εκ των οποίων οι δύο έπαιζαν δίτερμα στο μισό γήπεδο καθώς η τρίτη εκτελούσε δρομικές ασκήσεις και εναλλάξ. Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ