ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

14χρονο... διαμάντι στη Μάντσεστερ Γ.

14χρονο... διαμάντι στη Μάντσεστερ Γ.
σήμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τελικά η νικήτρια στην κούρσα για την απόκτηση του 14χρονου Γκανέζου της Μπέρνλι Τζον Κόφι

Μόλις το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Μπέρνλι είχε απορρίψει την προσφορά της Λίβερπουλ, ύψους 250.000 λιρών, για την απόκτηση του γεννημένου στη Γερμανία Γκανέζου, Τζον Κόφι.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε κι αυτός το "χεράκι" του ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "κόκκινους διάβολους", μιας κι ο ίδιος αρνήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπέρνλι, αναγκάζοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του να υποχωρήσει στις πιέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποδεχθεί την πρότασή τους, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου Γκανέζου.

"Ο ποδοσφαιριστής ήταν απρόθυμος να επιστρέψει στη Μπέρνλι οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τον παραχωρήσουμε", δήλωσε ο γενικός διυθυντής της Μπέρνλι Μπρένταν Φλουντ στο επίσημο σάιτ του συλλόγου της Μπέρνλι.

"Ήταν σίγουρο ότι θα κατέληγε σε ένα από τους συλλόγους που τον ήθελαν (Λίβερπουλ, Τσέλσι και φυσικά Μάντσεστερ Γ.) και όλοι πιστεύουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η καλύτερη επιλογή".

"Έχει καλές προοπτικές και ελπίζουμε στο μέλλον να μπορούμε να κρατάμε νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη ποιότητα του Τζον στην ομάδα".

Η Μπέρνλι είχε ανακαλύψει τον Τζον Κόφι σε ένα τουρνουά νέων που είχε διεξαχθεί στη Γερμανία και τον απέκτησε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι. Η αγγλική ομάδα πάντως, στη συμφωνία της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1.5 εκ. ευρώ), έθεσε ως όρο, μεταξύ άλλων, να "κρατήσει" το 25% των δικαιωμάτων του Τζον Κόφι, αλλά και να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση δανεισμού.








TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ