GAMES

Θρίαμβος για την BDS του Έλληνα Labrov, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του LEC

Labrov BDS
Labrov BDS LOL ESPORTS

Ο Λάμπρος Παπουτσάκης θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη καριέρα του στο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends.

Η Team BDS από τη στιγμή που εμπιστεύτηκε τους παίκτες της ακαδημίας της, ανεβάζοντας τους στην κυρία ομάδα της κλειστής λίγκας του LEC, κρίθηκε σε χείριστο βαθμό από όλο το community του League of Legends.

Με σωστή δουλειά και εμπιστοσύνη, ο γαλλικός οργανισμός απέδειξε ότι έχει ένα μακροσκελές και ορθό πλάνο για το μέλλον και μετά τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του LEC Spring 2023, απέδειξε γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν φέρνουν πάντα την ''άνοιξη''.

Η ομάδα του Λάμπρου Παπουτσάκη ισοπέδωσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του LEC, την Team Vitality και πέρασε διθυραμβικά στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με ένα καθαρό 3-0.

Ο Sheo σε έναν ''μαεστρικό'' ρόλο, ενορχήστρωσε τέλεια την ομάδα του, ο Nuc ήταν η ήρεμη δύναμη της BDS, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά το bottom lane της ομάδας.

Ο Crownie μαζί με τον Labrov δείχνουν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς του και ισοπέδωσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, τον Upset και τον Kaiser, ενώ τους στέρησαν το δικαίωμα της απευθείας πρόκρισης στο μεγάλο τελικό.

Με αυτή την ήττα η Team Vitality έπεσε στο Lower Bracket του πρωταθλήματος και περιμένει το ζευγάρι G2 vs MAD για να μάθει τον αντίπαλο της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα δρώμενα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ