GAMES

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η MAD Lions για τρίτη φορά στην ιστορία της

MAD Lions champions Spring
MAD Lions champions Spring LOL ESPORTS

Ο τελευταίος ''βρυχηθμός'' των λιονταριών από τη Μαδρίτη ήταν εκκωφαντικός για τη BDS, η οποία δεν άντεξε να αποτελειώσει τη σειρά όταν είχε την ευκαιρία.

Έναν εξαιρετικό μεγάλο τελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί των esports παγκοσμίως. Η Mad Lions ύστερα από άπειρες αμφισβητήσεις κατάφερε να υπερισχύσει της Team BDS, με reverse sweep και τελικό σκορ 3-2.

Η ομάδα του Έλληνα Labrov μπήκε πολύ ζεστά στο best of 5, κερδίζοντας τα πρώτα δυο παιχνίδια με σωστά fights και μελετημένες στρατηγικές στο mid και το late game. Το ψυχικό σθένος όμως που έδειξαν οι MAD Lions ήταν ανυπέρβλητο και άκρως πιεστικό.

Με τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Chasy, ο οποίος διέλυσε τον Adam στο top με οποιοδήποτε champion του έδινε ο προπονητής του, τα λιοντάρια από τη Μαδρίτη κατέκτησαν το τρίτο τους πρωτάθλημα στο LEC.

Μαζί με το πρωτάθλημα αυτό, η ομάδα της MAD εξασφάλισε και μια θέση στο MSI London 2023 και συγκεκριμένα απευθείας πρόκριση στο groups stage της διοργάνωσης, ενώ η G2, όντας πρωταθλήτρια χειμώνα, θα αγωνισθεί στα προκριματικά του θεσμού.

Αυτό ήταν το τρίτο πρωτάθλημα Ευρώπης για τον Carzzy και τον Elyoya, ενώ ο Hylissang κατέκτησε και εκείνος το τρίτο του τρόπαιο, πρώτο με τη φανέλα της MAD Lions.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ