GAMES

O Κιλιάν Εμπαπέ παίκτης του μήνα Φεβρουάριου στη Ligue 1 και το FIFA 23

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Μετά τη τιμή της κατοχής του περιβραχιόνιου στην Εθνική Γαλλίας, ήρθε και η βράβευση από την EA Sports, σε συνεργασία με το Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Εμπαπέ είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Με αναρίθμητα γκολ και εξαιρετικές αποδόσεις, ο αρχηγός πλέον της Εθνικής Γαλλίας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και στα ψηφιακά γήπεδα ποδοσφαίρου της EA Sports.

Συγκεκριμένα, μέσω ψηφοφορίας του κοινού, ο Κιλιάν Εμπαπέ βραβεύτηκε με το POTM February στη Ligue 1 και το FIFA 23 για δεύτερη φορά φέτος.

Έκτος από το βραβείο αυτό, ο επιθετικός της Παρί θα λάβει και μια σπέσιαλ κάρτα με αυξημένα στατιστικά και 93 Overall Rating.

Δεύτερος στη ψηφοφορία αυτή, αναδείχθηκε ο Φολαρίν Μπαλογκάν της Σταντ ντε Ρενς, ενώ στη τρίτη και τελευταία θέση βρέθηκε ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ