GAMES

O Κιλιάν Εμπαπέ παίκτης του μήνα Φεβρουάριου στη Ligue 1 και το FIFA 23

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Μετά τη τιμή της κατοχής του περιβραχιόνιου στην Εθνική Γαλλίας, ήρθε και η βράβευση από την EA Sports, σε συνεργασία με το Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Εμπαπέ είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Με αναρίθμητα γκολ και εξαιρετικές αποδόσεις, ο αρχηγός πλέον της Εθνικής Γαλλίας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και στα ψηφιακά γήπεδα ποδοσφαίρου της EA Sports.

Συγκεκριμένα, μέσω ψηφοφορίας του κοινού, ο Κιλιάν Εμπαπέ βραβεύτηκε με το POTM February στη Ligue 1 και το FIFA 23 για δεύτερη φορά φέτος.

Έκτος από το βραβείο αυτό, ο επιθετικός της Παρί θα λάβει και μια σπέσιαλ κάρτα με αυξημένα στατιστικά και 93 Overall Rating.

Δεύτερος στη ψηφοφορία αυτή, αναδείχθηκε ο Φολαρίν Μπαλογκάν της Σταντ ντε Ρενς, ενώ στη τρίτη και τελευταία θέση βρέθηκε ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ