GAMES

O Hans sama οδηγείται στο Γαλλικό ανώτατο δικαστήριο για αθέτηση συμβολαίου

Hans sama στη Rogue
Hans sama στη Rogue LOLESPORTS

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Jacob Wolf, ο Γάλλος παίχτης της G2 παραβίασε όρους του συμβολαίου του με το πρακτορείο ARC

Συγκεκριμένα, η Athletes Representation & Consulting (ARC), ένα γαλλικό πρακτορείο ταλέντων, μήνησε τον γνωστό Marksman της G2 Esports εξαιτίας της μη πληρωμής χρεών του προς τον όμιλο και τη συμφωνία του παίχτη να εισαχθεί σε άλλο πρακτορείο ενώ ήταν ήδη στην ΑRC.

''Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτήν την κατάσταση η οποία είναι άνευ προηγουμένου στο πρακτορείο μας, αλλά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε μια διαφωνία με τον Hans Sama σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σταμάτησε η συνεργασία μας'', δήλωσε ο ιδρυτής του ARC Nathan Laprade.

''Δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε φιλική συμφωνία με τον Hans Sama και έτσι αναγκαστήκαμε να φέρουμε την υπόθεση ενώπιον πολιτικού δικαστηρίου προκειμένου ένα ανεξάρτητο τρίτο μέρος να αξιολογήσει την κατάσταση. Δεν είναι τίποτα προσωπικό, και πιστεύουμε ότι ο Hans Sama αισθάνεται το ίδιο.''

Μέχρι στιγμής, ο Hans sama δεν έχει δηλώσει κάτι πάνω στο θέμα αυτό, υποστηρίζοντας μόνο ότι δεν είχε βρει ποτέ δεύτερο agency στη μεταφορά του από την Ευρώπη στην Αμερική.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ