GAMES

LEC winter split 2023 1η αγωνιστική: Η Vitality έκλεψε τη νίκη από τη Fnatic

Kaiser Vitality
Kaiser Vitality LOL ESPORTS

Η πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν έκρυβε καμιά έκπληξη, με τα φαβορί να κερδίσουν τα παιχνίδια τους με σχετική ευκολία.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends άνοιξε τις πύλες του με τις ομάδες να δείχνουν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους στο offseason και τους νέους παίχτες να δείχνουν τα δόντια τους από νωρίς.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η G2 κατάφερε να αποσπάσει μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στην XL, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Yike, ο οποίος στο ντεμπούτο του στη πρώτη κατηγορία έκανε ελάχιστα λάθη και βοήθησε την ομάδα σε όλους τους τομείς.

Η KOI και η Heretics δυσκολευτήκαν να φτάσουν στη νίκη αλλά με έναν εξαιρετικό Comp και Ruby αντίστοιχα, σοβαρεύτηκαν και κλείδωσαν τη καταστροφή του Nexus.

Στο τελευταίο game και το ντέρμπυ της αγωνιστικής, η Vitality αντιμετώπισε τη Fnatic. Η ομάδα του Rekkles είχε καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας ένα σταθερό προβάδισμα της τάξεως των τριών χιλιάδων gold, μέχρι που ένα μικρό λάθος τους στέρησε τα πάντα. Η Vitality εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Fnatic και με δυο τελευταία πετυχημένα team fight κατάφερε να ''κλέψει'' τη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του LEC Winter split 2023:

  • G2 vs XL 1-0
  • KOI vs BDS 1-0
  • AST vs TH 0-1
  • SK vs MAD 0-1
  • FNC vs VIT 1-0

Η δεύτερη αγωνιστική για το LEC Winter split 2023 συνεχίζεται σήμερα (22/1) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ