GAMES

LEC: Vitality και BDS στα ημιτελικά με περίσσεια ευκολία

Vit Bo
Vit Bo LOL ESPORTS

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για μια θέση στο μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends.

To τοπίο στο LEC Spring 2023 για το ποιες ομάδες εν τελεί είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας από τις υπόλοιπες, αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Η Vitality κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Astralis στο winner's bracket του πρώτου ομίλου δίχως καν να ιδρώσει.

Κινητήριος μοχλός της ομάδας ήταν ο Bo, ο οποίος απέδωσε τα βέλτιστα εντός Summoner's rift και με τη συμβολή του να ήταν καταλυτική για την Vitality, αλλά και για την ιστορία της. Ο Γαλλικός οργανισμός θα παρευρεθεί μετά από πολλά χρόνια στην ημιτελική φάση του LEC, με τους οιωνούς να δείχνουν ότι μπορεί και να είναι αυτή που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο τέλος.

Στον ελληνικό ''εμφύλιο'' και συγκεκριμένα στον αγώνα Team BDS vs KOI, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε η πρώην πρωταθλήτρια του LEC. Ο Sheo και η ομάδα του φάνηκε ότι λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρόλοι και με σωστές στρατηγικές, αποφάσεις και σωστό πάτημα των κουμπιών τους, κατάφεραν να υπερισχύσουν του Ισπανικού συλλόγου με καθαρό σκορ 2-0.

Εξαιρετικός αγώνας και για τον Labrov, ο οποίος ''υπογράφει'' και επίσημα ότι δεν πρόκειται να φύγει από το LEC, εάν και εφόσον συνεχίζει να είναι τόσο κάλος, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Team BDS και Vitality θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους την επόμενη εβδομάδα και η νικήτρια θα περάσει κατευθείαν στο μεγάλο τελικό του LEC Spring split 2023, πρόκριση ορόσημο και για τις δυο ομάδες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα δρώμενα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ