GAMES

LEC: Στα ημιτελικά της διοργάνωσης G2 Esports και MAD Lions

CAPS G2
CAPS G2 LOL ESPORTS

Astralis και KOI αποχαιρέτησαν πρόωρα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends, αφήνοντας μια πικρή ''γεύση'' σε όλους τους οπαδούς τους.

Το LEC Spring split 2023 φτάνει στο τέλος του, με τα ζευγάρια των ημιτελικών να κλείδωσαν εχθές (17/4). Οι παίχτες της G2 κατάφεραν να κερδίζουν με σχετική δυσκολία την KOI στον best of 3 αγώνα τους και περάσαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ύστερα από ένα καταπληκτικό game για τον MikyX, το support της G2 και το Thresh του.

Η G2 θα αντιμετωπίσει στο lower bracket των ημιτελικών τη MAD Lions, η οποία είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στην Astralis. Oι λάθος αποφάσεις της ομάδας του Finn, στέρησαν το δικαίωμα για ένα ανταγωνιστικό bo3, κλείνοντας τη σεζόν με μια απογοητευτική εμφάνιση.

Σήμερα (18/4) η Vitality θα αντιμετωπίσει την Team BDS σε έναν best of 5 αγώνα και ο νικητής θα συμμετάσχει απευθείας στο μεγάλο τελικό του LEC Spring 2023. Εκτός από το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρώπης, ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα διεκδικήσει και μια θέση στο MSI London 2023, μια θέση που έχει κλειδώσει ήδη η πρωταθλήτρια χειμώνα G2 Esports.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα δρώμενα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ