LOL

LEC: Νίκες-έκπληξη για Fnatic και Astralis

Hans sama G2
Hans sama G2 LOL ESPORTS

Μια εβδομάδα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, καμιά ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει το τίτλο του απόλυτου φαβορί.

''Σημεία και τέρατα'' στην έκτη αγωνιστική του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends, με τα φαβορί να μην πείθουν και οι εκπλήξεις να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ανοιξιάτικου split.

Στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής μέρας η SK Gaming υπέκυψε την Εxcel Esports, χωρίς να δέχεται ούτε ένα death, σε ένα τακτικό και στρατηγικό παιχνίδι για εκείνη. Συνεχίζεται η καθοδική πορεία της MAD Lions, η οποία δεν μπόρεσε να σπάσει τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησε ο Jankos ακόμα μια φορά για τη Team Heretics. Οτιδήποτε και αν δοκίμαζαν να κάνουν εντός αγωνιστικού χώρου τα λιοντάρια, οι 'Aιρετικοί' έβρισκαν απαντήσεις και έτσι κατάφεραν εν τέλει να είναι αυτοί που έσπασαν το Nexus.

''Tρικυμια εν κρανίω'' για ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τίτλο, την Vitality, στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας απέναντι στην Astralis. 113 και Lider έφτασαν σε σημείο να μην είναι αντιμετωπίσιμοι και έτσι οδήγησαν την ομάδα τους σε μια νίκη που δεν περίμενε κάνεις. Συμπεριλαμβανομένου αυτού του παιχνιδιού, η Astralis έφτασε τις 3 νίκες και ελπίζει για μια καλή τελευταία εβδομάδα ώστε να κλειδώσει τη θέση της στην επόμενη φάση.

Στα δυο τελευταία games της ημέρας, η BDS προσπάθησε να κερδίσει με όλες της τις δυνάμεις την G2, αλλά εκείνη μετά το 25λεπτό δεν έδωσε και πολλά περιθώρια αντίδρασης, κλειδώνοντας μια ακόμα νίκη, ενώ η FNC κατακερμάτισε την KOI με έναν καταπληκτικό Razork.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής μέρας του LEC Spring split 2023:

  • SK vs XL 1-0
  • MAD vs TH 0-1
  • VIT vs AST 0-1
  • BDS vs G2 0-1
  • FNC vs KOI 1-0

Με το πέρας της δεύτερης εβδομάδας η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. G2 Esports 4-2
  2. SK Gaming 4-2
  3. Team BDS 4-2
  4. Vitality 4-2
  5. Astralis 3-3
  6. KOI 3-3
  7. Excel 2-4
  8. Fnatic 2-4
  9. MAD lions 2-4
  10. Team Heretics 2-4

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του LEC με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ