ESPORTS

LEC: Ήττα-Σοκ για G2, εύκολο βράδυ για τη Team BDS

Comp Μάρκος
Comp Μάρκος LOL ESPORTS

Oι Έλληνες Comp και Labrov πρωταγωνίστησαν στον δεύτερο όμιλο και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends και συγκεκριμένα ο όμιλος Β της δεύτερης φάσης, είχε άρωμα Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Team BDS του Έλληνα Labrov υπερίσχυσε απέναντι στην απογοητευτική SK Gaming, συγκριτικά με το προηγούμενο split και πέρασε στο winner's bracket του ομίλου. Το bottom lane της Γαλλικής ομάδας λειτουργεί άψογα και από τι φαίνεται έχει στοχεύσει μόνο τη κορυφή για την ανοιξιάτικη σεζόν.

Η κλασσική παράδοξη στρατηγική της G2 όσον άφορα το draft της δεν λειτούργησε αυτή τη φορά απέναντι στη KOI. Ο Malrang μαζί με όλη την ομάδα της KOI, έπαιξαν για τον Μάρκο σε ένα Hyper carry draft και έτσι ο Έλληνας Marksman ενεργοποιήθηκε και διέλυσε την αντίπαλο του με συνοπτικές διαδικασίες. Η G2, παρόλο που προηγήθηκε στη σειρά, δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα άλλο παιχνίδι και έτσι θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στο loser's bracket για μια θέση στα ημιτελικά.

KOI και BDS θα αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι μεταξύ τους για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ένα εισιτήριο για τη παγκόσμια διοργάνωση MSI 2023 στο Λονδίνο.

Η αγωνιστική δράση του LEC συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια VIT vs AST και KOI vs BDS στις 7 η ώρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα δρώμενα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ