GAMES

LEC: Αλλαγές για Misfits και BDS

O Zanzarah στους Astralis
O Zanzarah στους Astralis LOLESPORTS

To όνειρο των playoffs ολοένα και απομακρύνεται για τους δύο γαλλικούς συλλόγους, με τον Zanzarah και LIMIT να επιστρέφουν για να συμμαζέψουν τα... σπασμένα.

Σε μια απρόβλεπτη αλλαγή προέβη η Misfits για την έκτη εβδομάδα του LEC Summer split 2022. Συγκεκριμένα, η Misfits Gaming στέλνει πίσω στην ακαδημία της το Shlatan και τη θέση του στο αρχικό ρόστερ θα πάρει ο Zanzarah.

Ο Zanzarah έχει αγωνιστεί ξανά στη πρώτη κατηγορία του LEC, δίχως όμως να αφήσει το στίγμα του, τερματίζοντας στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα για το 2021, όπως και για το Spring split του 2022.

Mε αυτή την αλλαγή, η Misfits θέλει να βελτιώσει την απόδοση της ομάδας και συγκεκριμένα τη συνεργασία του jungle με το mid.

Η ΒDS διανύει τη χειρότερη πορεία της, από τη στιγμή που μπήκε στη πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Αρνητικό σερί οχτώ ηττών και ο οργανισμός έπρεπε κάτι να κάνει για να σώσει τη κατάσταση.

Ο Limit θα πάρει τη θέση του Erdote στο support με στόχο να ξεκλειδώσουν επιτελούς τον xMatty στο bottom lane. Ο Εrdote δυστυχώς δεν μπόρεσε να αποδώσει τα βέλτιστα στην ομάδα, με την αλλαγή να φαντάζει 100% δίκαιη.

Ανεξαρτήτως μεταγραφών, το όνειρο για τα playoffs έχει ήδη καταστραφεί για τη BDS, που ακόμα και αν αρχίσει ένα νικηφόρο σερί, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει καν το τελευταίο εισιτήριο για τη συνέχεια του τουρνουά.

Απεναντίας, η Misfits είναι ακόμα μια ομάδα που σίγουρα μπορεί να απειλήσει για τη πέμπτη και έκτη θέση του πρωταθλήματος. Ειδικά αν ο Zanzarah δέσει καλά με το Vetheο και μπορέσει να πιάσει την απόδοση που είχε πιάσει, όταν ήταν πρωταγωνιστής στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ