GAMES

LEC: Αδάμαστα τα Λιοντάρια της Μαδρίτης απέκλεισαν την G2 Esports

Elyoya MAD Lions
Elyoya MAD Lions LOL ESPORTS

Σε έναν μακροσκελή αγώνα γεμάτο αγωνία και δράση, οι MAD Lions κέρδισαν την G2 Esports με συνολικό σκορ 3-2.

Το πρώτο game του τελικού τριήμερου του LEC Spring split 2023 μας προϊδέασε ήδη τι θα επακολουθήσει για τον αγώνα προς τη κορυφή. Οι MAD Lions αντιμετώπισαν την G2 Esports σε ένα best of 5 για τη πρόκριση στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παύσεις, bugs, πολύ ξύλο και δράση ήτανε μερικά από τα έντονα χαρακτηριστικά της σειράς, με την παράσταση να κλείνει κερδοφόρα η ομάδα από τη Μαδρίτη. Οι MAD Lions πάλεψαν με τους ίδιους τους δαίμονες τους, διαλέγοντας διαφορετικά drafts για να κατευνάσουν την ''παλίρροια'' εν ονόματι G2 και στο τέλος τα κατάφεραν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έκρινε και τη σειρά, ο Carzzy δεν δίστασε να βγάλει το Ezreal από τα παλιά ενώ ο Elyoya κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να είναι ο απόλυτος μαέστρος της αναμέτρησης, σημειώνοντας τη νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ύστερα από ένα καταπληκτικό τελευταίο fight με το Wukong.

Η G2 πλήρωσε την αλαζονεία της για ακόμα μια φορά στο draft, διαλέγοντας μέσα στη σειρά picks όπως o Akshan και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης τερματίζοντας στη τέταρτη θέση.

Η ομάδα της MAD Lions θα διεκδικήσει τη θέση της στο MSI, εάν και εφόσον μπορέσει να κατακτήσει το τρόπαιο του Πρωταθλητή άνοιξης, ενώ η G2 το έχει εξασφαλίσει ήδη από τη κατάκτηση του χειμερινού split.

Σήμερα (22/4), η MAD Lions θα αγωνισθούν απέναντι στη Team Vitality του Perkz, με το νικητή να προκρίνεται στο μεγάλο τελικό, εκεί που περιμένει η Γαλλική BDS του Έλληνα Labrov.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του τριήμερου με ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ