LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends: H Rogue επισημοποίησε τη συμφωνία της με την ισπανική KOI

Koi Rogue Logo
Koi Rogue Logo ROGUE

Η KOΙ θα ντυθεί με το ευρωπαϊκό της ''κουστούμι'' για το 2023 μετά τη συμφωνία με την Rogue.

Η KOI και η Rogue από το 2023 και μετά θα έχουν ίσα δικαιώματα όσον άφορα τη θέση στη κλειστή λίγκα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends. Όπως δημοσίευσαν στα social media τους και οι δυο οργανισμοί, το όνομα με το οποίο θα συνεχίσουν στο LEC θα είναι KOI x Rogue, δίχως μια από τις δυο ομάδες να χάνει τα δικαιώματα της.

H KOI ιδρύθηκε το περασμένο Δεκέμβρη από τον Ibai, έναν από τους μεγαλύτερους streamers στην Ιβηρική Χερσόνησο και το διάσημο παίχτη της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος είναι οπαδός των esports γενικότερα εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ibai θα είναι και ο γενικός διευθυντής του League of Legends τμήματος των δυο εταιριών και θα ανεβάζει το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας, με στόχο στη σταθερή υπεροχή τους στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Η Rogue, η οποία αυτό το καιρό συμμετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends, είχε καταφέρει να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια για το 2022 και συγκεκριμένα για το Summer split, νικώντας τη G2 στο μεγάλο τελικό, με καθαρό σκορ 3-0.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ