GAMES

IEM Cologne 2022: Natus Vincere και FaZe Clan με προβάδισμα στα playoffs

IEM COLOGNE 2022
IEM COLOGNE 2022 IEM

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι 2 όμιλοι του Intel Extreme Masters στη Κολωνία για το Counter Strike: Global Offensive με τους Natus Vincere και FaZe να κλέβουν τις εντυπώσεις και να προκρίνονται κατευθείαν στα ημιτελικά των playoffs.

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στο κόσμο, το IEM Cologne 2022 έκλεισε την αυλαία των ομίλων του εχθές, με έξι ομάδες να κερδίζουν το χρυσό εισιτήριο για τα playoffs και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τίτλο.

Στο πρώτο όμιλο, η Natus Vincere μπόρεσε να κερδίζει σε μια δύσκολη σχετικά σειρά για εκείνους τη Movistar Raiders με σκορ 2-1, ενώ στο lower bracket η MOUZ απέκλεισε τους Ninjas in Pyjamas από τη συνέχεια του τουρνουά με σκορ επίσης 2-1. Η NaVi θα πάει με πλεονέκτημα στα playoffs και θα διαγωνιστεί κατευθείαν στα ημιτελικά.

Στο δεύτερο όμιλο του IEM, η FaZe Clan και η Team Liquid είχανε πολύ πιο εύκολο βράδυ, κερδίζοντας την Astralis και Furia esports αντίστοιχα με 2-0.

Στη διαδικασία των playoffs και συγκεκριμένα στο δεύτερο bracket, η Team Liquid θα αντιμετωπίσει τη Movistar Raiders και ο νικητής θα κονταροχτυπηθεί με τη FaZe, ενώ παράλληλα Astralis και MOUZ θα ''πολεμήσουν'' μεταξύ τους για να βρεθούν αντιμέτωπες με τη Natus Vincere, το αδιαφιλονίκητο φαβορί του IEM Cologne 2022 και νικήτρια του 2021.

Mπορειτε να δείτε όλη τη πορεία του τουρνουά εδώ

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ