ESPORTS

Η esports ομάδα του Καζεμίρο εξαγοράζει θέση στη πρώτη κατηγορία Ισπανίας στο League of Legends

Case esports
Case esports CASE ESPORTS

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να πιστεύει πολύ στη βιομηχανία των esports και συγκεκριμένα στο erl οικοσύστημα του League of Legends.

Μετά την απόφαση της Fnatic να αποχωρήσει από το ακαδημαϊκό κομμάτι του παιχνιδιού και συγκεκριμένα από το Ισπανικό πρωτάθλημα League of Legends, μια θέση έμεινε απευθείας ελεύθερη για το επερχόμενο Summer split.

Μεγάλο φαβορί, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο Alejandro Gomis, η esports ομάδα του γνωστού βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Καζεμίρο, θα αγοράσει το spot από τη Fnatic και θα διαγωνίζεται πλέον στη πρώτη εθνική κατηγορία της Ισπανίας, το LVpes.

H Case Esports είναι ένας esports οργανισμός ο οποίος έχει απλώσει τα ''πλοκάμια'' του σε πολλά βιντεοπαιχνίδια που έχουν εξελιχθεί στον ανταγωνιστικό τομέα της βιομηχανίας, όπως το League of legends, το Valorant και το FIFA.


Το μεγάλο ερώτημα για την εξαγορά αυτή είναι, αν το υπάρχον roster της Case Esports, το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη εθνική της Ισπανίας, θα παραμείνει ίδιο, η αν ο Καζεμίρο θα εμπλουτίσει την ομάδα με παιkτες από το ''πάνω ραφι''.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ