LOL

H Riot Games τιμωρεί με πρόστιμο και δυο χρόνια επιτήρηση τον Reginald

Το logo της TSM
Το logo της TSM

75.000 δολάρια πρόστιμο θα είναι η τιμωρία για τον ιδιοκτήτη της TSM, Andy ‘Reginald’ Dinh, ενώ θα αρχίσει την επιβολή συνεχούς παρακολούθησης στο εργασιακό περιβάλλον της εταιρίας.

Μετά από πολλές κατηγορίες από πρώην υπαλλήλους αλλά και παίχτες της Team Solo Mid, η Riot ύστερα από ενδελεχής έρευνα που έκανε, κατέληξε στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Reginald δημιουργεί ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον στις ομάδες αλλά και στο υπόλοιπο προσωπικό της εταιρίας.

Με την απόφαση να τιμωρήσει με 75.000 δολάρια πρόστιμο τον Andy και να τον βάλει στο σωστό δρόμο με δύο χρόνια επιτήρηση συμπεριφοράς, προέβη η Riot Games για να εξασφαλίσει τη σωστή διαχείριση και συμπεριφορά του οργανισμού.

Κάμερες και μικρόφωνα θα τοποθετηθούν στους χώρους εργασίας και προπόνησης των ομάδων της TSM για την ορθή παρακολούθηση της εταιρίας. Επίσης ο κάθε υπάλληλος η παίχτης του οργανισμού, θα μπορεί άμεσα να μιλήσει με τη Riot Games σε περίπτωση που δεχθεί κάποιο είδους ''bullying'' από τον Andy Dinh η κάποιο άλλο στέλεχος της εταιρίας, χωρίς να έχει το δικαίωμα ο οργανισμός να τον απολύσει για αυτή του τη κίνηση.

Με αυτή της την ενέργεια, η Riot Games δείχνει να ενδιαφέρεται για το εργασιακό περιβάλλον της κάθε ομάδας και να πράττει άμεσα για την αντιμετώπιση τοξικών συμπεριφορών.

Να θυμίσουμε ότι η TSM αγωνίζεται στο LCS για το League of Legends αλλά και σε άλλα παιχνίδια της Riot Games, όπως είναι το TeamFight Tactics και το Valorant. Η καταγραφή της εταιρίας και η επιτήρηση θα ισχύει για όλες τις ομάδες, σε όλα τα παιχνίδια.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ