GAMES

H Moist esports νικήτρια του RLCS Spring Major

Η Μoist στην κορυφή του Rocket League
Η Μoist στην κορυφή του Rocket League MOISTESPORTS

Ο Τελικός του RLCS Spring Major στο Λονδίνο της Αγγλίας είχε ως μεγάλους νικητές τους Moist esports απέναντι στη Team Falcons.

Η Μoist esports με τους Άγγλους Rise και Yoyo και τον Γάλλο Vatira, νίκησαν τη Team Falcons με 4-3 στο πρώτο παιχνίδι και 4-0 στο δεύτερο σημειώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα upset στη επαγγελματική Rocket League σκηνή. Με αυτή την εξαιρετική απόδοση των 3 αυτών παιχτών, η Moist esports απέδειξε ότι ακόμα και αν προέρχεσαι από το Loser Bracket μπορείς να τα καταφέρεις και να φτάσεις μέχρι και στη κατάκτηση του Κυπέλλου. Pioneers, Team Liquid, Spacestation Gaming, Karmine Corp και Version1 (η οποία απέκλεισε την Moist esports από το winner bracket του τουρνουά) ήτανε όλες οι ομάδες που βρήκαν στο δρόμο τους την Moist και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας ότι με αφοσίωση και δυναμισμό, όλα είναι πιθανά στο χωρο των esports

Το Rocket League παραμένει ένα από τα κυρίαρχα esports στη βιομηχανία, με αναρίθμητους οπαδούς ανά το κόσμο να πανηγυρίζουν ακριβώς όπως το ποδόσφαιρο!

Να σημειωθεί ότι η ομάδα Moist είναι πολύ νέα στο χώρο (μόλις ενός έτους) και η κατάκτηση του RLCS Spring Major είναι ο πρώτος μεγάλος τίτλος της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα γκολ της τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος, στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ