GAMES

H 2K Games ετοιμάζεται να αποκαλύψει το εξώφυλλο για το NBA 2K23

Το Anniversary edition του 2κ22
Το Anniversary edition του 2κ22

Πριν λίγες μέρες η εταιρία παραγωγής του κυρίαρχου NBA video game της εποχής μας, 2K Games, έκανε ένα μικρό tease στο εξώφυλλο του νέου παιχνιδιού της, του NBA2K23.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά ή κάποιο leak για να μάθουμε το ποιος θα είναι αυτό τo έτος στο εξώφυλλο, εάν όμως πάρουμε υπόψιν μας την στρατηγική την οποία ακολουθεί από το 2021, τότε δεν θα είναι πρωταγωνιστής μόνο ένας σούπερ σταρ.

Το 2022 η 2Κ είχε επιλέξει τον Λούκα Ντόντσιτς ως το παίχτη που θα κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού εκείνη τη χρόνια και στη standard edition αλλά και στα cross-Gen digital Bundles, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA2K, έγινε εξώφυλλο και μια παίχτρια από το WNBA, η Candace Parker ως exclusive edition. Τέλος στο anniversary edition του NBA 2K22 είδαμε να πρωταγωνιστεί ο Ντίρκ Νοβίντσκι, ο Καρίμ Αμπντούλ Tζαμπάρ και ο Κέβιν Ντουράντ.


Σε λίγες μέρες μαζί με την παρουσίαση του νέου εξώφυλλου για τη χρόνια 2023, η 2κ θα δώσει και λίγες πρώτες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, ενώ θα αποκαλύψει και λίγα λεπτά από το actual gameplay.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ