GAMES

Greek Legends: Η Ανόρθωση πέρασε στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος League of Legends

Anorthosis spooky
Anorthosis spooky GREEK LEGENDS

H ομάδα της Κύπρου κατάφερε να υπερισχύσει απέναντι στην Team Phantasma και απέδειξε γιατί δικαιωματικά την αναφέρουν ως το μεγάλο φαβορί του πρωταθλήματος.

Σε μια σειρά για γερά στομάχια, η Ανόρθωση κέρδισε τα '' φαντάσματα'' με τρεις νίκες έναντι δύο ηττών και μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης τον Jungler, Spooky και τον Mid laner της ομάδας, τον HawHaw.

H Team phantasma μπόρεσε να ισοφαρίσει δυο φόρες τη σειρά, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι φάνηκε να ξέμεινε από δυνάμεις και η Ανόρθωση το εκμεταλλεύτηκε πλήρως, τελειώνοντας το παιχνίδι με σχετική ευκολία.

Με τη πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η Ανόρθωση εξασφάλισε και το χρυσό εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ''EMEA Masters'' και εκεί θα διεκδικήσει για ακόμα μια φορά μια καλή θέση για την Ελλάδα και τη Κύπρο, ενάντια σε ομάδες κολοσσούς.

Να σημειωθεί ότι η Ανόρθωση θα παλέψει στο μεγάλο τελικό του Greek Legends ώστε να φτάσει για πολλοστή φορά στην ιστορία της στη κορυφή της Ελλάδας και να ισοφαρίσει σε πρωταθλήματα τη WLGaming.

Η Team phantasma θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να φτάσει στο τελικό, και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού WLG vs PAO την επόμενη Τρίτη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα playoffs του Greek Legends Spring split 2023, αποκλειστικά στο κανάλι του Gamerslounge.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ