GAMES

Greek Legends: Η Ανόρθωση κέρδισε και τη WLG και παρέμεινε αήττητη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος

GLL Spooky Bananito Vaynedetta
GLL Spooky Bananito Vaynedetta GREEK LEGENDS

Με το απόλυτο 7-0, η ομάδα της Κύπρου φαίνεται να μην απειλείται από κανέναν ως προς τo στόχο της για τη κατάκτηση του τίτλου.

Το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του Πανελληνίου πρωταθλήματος League of Legends ολοκληρώθηκε εχθές (14/2) με την Ανόρθωση να χτίζει γερές βάσεις για τη πρωτιά, κερδίζοντας και τις επτά ομάδες που αντιμετώπισε και με ιδιαίτερη ευκολία έφτασε στο αήττητό 7-0.

Η WLGaming προσπάθησε αρκετά να φτάσει στη νίκη, δίχως όμως να πλησιάσει το αγωνιστικό επίπεδο της Ανόρθωσης και το ταχύτατο ρυθμό που επέβαλλε για ακόμα μια φορά στο Summoner's Rift. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και MVP, ανακηρύχθηκε ο Jungler της Ανόρθωσης, Spooky, ο οποίος βάσει της πορείας του μέχρι στιγμής έχει θέσει και ισχυρή υποψηφιότητα για το MVP of the split Award.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Gamespace MCE βρήκε τη πρώτη της νίκη απέναντι στη Pentagon rejects που συνεχίζει να απογοητεύει εντός παιχνιδιού, η Team Phantasma κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της HELL Zerolag με έναν εξαιρετικό Kituruken, ενώ ο PAO Luminox υπερίσχυσε της Wild Panthers Esports και έφτασε στη δεύτερη του νίκη στο Greek Legends Spring split 2023.

Τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής μέρας του Greek Legends Spring split 2023:

  • PTR vs GSMC 0-1
  • HELL vs TP 0-1
  • WPE vs PAO 0-1
  • WLG vs ANO 0-1

Η όγδοη αγωνιστική και συνάμα ο επαναληπτικός γύρος της κανονικής διάρκειας του Greek Legends, θα διεξαχθεί σήμερα (15/2) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ