GAMES

Επιστρέφει ο Flakked στο LEC

Flakked Team heretics
Flakked Team heretics LOLESPORTS

Μετά το πέρασμα του από το ERL οικοσύστημα, ο πρώην πρωταθλητής με την φανέλα των G2, Flakked, επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends.


Ύστερα από την απροσδόκητη φυγή του από τις τάξεις τις G2 το 2022, ο Victor Lirola Tortosa αποφάσισε να κάνει ένα μικρό restart την καριέρα του, επιλέγοντας να αγωνιστεί στην ακαδημία της Team Heretics στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η απόδοση του ήταν καταπληκτική και πολλοί οπαδοί της ομάδας αλλά και γενικότερα του League of Legends, αναρωτήθηκαν γιατί αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Κατά τα φαινόμενα, η επιθυμία των οπαδών θα γίνει πραγματικότητα και ο Flakked θα αγωνίζεται από το summer split και μετά στο LEC και στην βασική ομάδα της Team Heretics. Εκεί θα βρει τον Έλληνα Mersa, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά ισχυρός στο φαράγγι των επικαλεστών στα δυο προηγούμενα split και παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα ένα

O πολλά υποσχόμενος Jackspectra δεν θα έχει την ίδια μοίρα με τον Mersa. Ο Νορβηγός Marksman ήταν αρκετά ασταθής καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και έτσι θα ''υποβιβαστεί'' στην ακαδημία της ομάδας ούτως ώστε να μαζέψει περισσότερη εμπειρία και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ