GAMES

EMEA Masters: Instanbul Wildcats και SK Gaming Prime στα ημιτελικά της διοργάνωσης

EMEA Masters spring split 2023
EMEA Masters spring split 2023 LOL ESPORTS

Η Τούρκικη ομάδα έδειξε την δυναμική της, αποκλείοντας ένα από τα μεγάλα φαβορί του EMEA Masters, τη γαλλική LDLC.

Σε πελάγη ευτυχίας πρέπει να πλέουν οι Instanbul Wilcats της Τουρκιάς και η SK Gaming Prime της Γερμανίας μετά την επικράτηση τους απέναντι στην LDLC OL της Γαλλίας και της Macko Esports της Ιταλίας αντίστοιχα και την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στον πρώτο προημιτελικό του EMEA Masters, η Macko Esports δεν μπόρεσε να συνεχίσει το όνειρο της, χάνοντας πανεύκολα από την SK Gaming του Febiven. Η Γερμανική ομάδα έβαλε δύσκολα στους ''Ιταλούς'', από το πρώτο κιόλας παιχνίδι και έδειξε ότι είναι τρεις ταχύτητες πάνω από αυτήν, σημειώνοντας clean sweep.

Με την είσοδο της Τουρκίας στο EMEA Masters, η Instanbul Wildcats είχε μόνο έναν στόχο, την κατάκτηση του τροπαίου. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Elramir, οι ''αγριόγατες'' δεν δυσκολευτήκαν ιδιαίτερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, LDLC OL, κερδίζοντας τη με 3-1.

Η προημιτελική φάση του EMEA masters Spring 2023 θα συνεχιστεί σήμερα (19/4) με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Unicorns of Love, να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Movistar Riders, σε έναν αγώνα best of 5.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ