GAMES

EMEA Masters: Δια πυρός και σιδήρου η Unicorns of Love στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Unicorns of Love Sexy edition
Unicorns of Love Sexy edition UNICORNS OF LOVE

Σε έναν best of 5 αγώνα γεμάτο αγωνία και δράση, η πρωταθλήτρια Γερμανίας υπερίσχυσε της Movistar Riders με 3-2.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εχθές οι οπαδοί του Ευρωπαϊκού League of Legends στο EMEA Masters Spring 2023. Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας, Unicorns of Love Sexy Edition, αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Movistar Riders, με φόντο μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι στρατηγικές και οι αποφάσεις εντός Summoner's Rift για την Unicorns of Love έβγαιναν με μαθηματική ακρίβεια σωστές και έτσι κατάφερε να πάρει 2 νίκες με σχετική ευκολία.

Η Movistar όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Supa, γνωστός από το πέρασμα του στην Ελληνική Team Refuse, η Riders κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει τη σειρά σε ένα πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Αλλεπάλληλες μάχες, κατάκτηση δράκων και βαρόνων αλλά και πολύ ξύλο είχε το πέμπτο game, με κανένας να μην ξέρει ποιος θα κερδίσει τη σειρά αυτή. Ένα τραγικό λάθος όμως του marksman της Movistar διέλυσε τα όνειρα της Movistar για ένα reverse sweep και χάρισε τη πρόκριση στην UOL.

Το EMEA Masters 2023 συνεχίζεται και σήμερα με τον αγώνα Team Go vs Los Heretics για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ