ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκληρίστηκε ομάδα χόκεϊ σε συντριβή αεροσκάφους

Ξεκληρίστηκε ομάδα χόκεϊ σε συντριβή αεροσκάφους

Επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στην πόλη Γιάροσλαβ της Ρωσίας, με συνέπεια να σκοτωθούν 44 επιβαίνοντες, όλοι μέλη της ομάδας χόκεϊ επί πάγου, Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ.

Επιβατικό αεροσκάφους τύπου Yak-42 το οποίο μετέφερε 45 επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά στη ρωσική πόλη Γιάροσλαβ, 300 χλμ. βορειοανατολικά της Μόσχας, από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο οι 44 εξ αυτών.

Σύμφωνα με ένα στέλεχος του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας, στους επιβάτες του τρικινητήριου επιβατικού αεροπλάνου -σοβιετικής κατασκευής- περιλαμβάνονταν τα μέλη της ομάδας χόκεϊ επί πάγου της πόλης, Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ.

" Σαράντα πέντε άνθρωποι επέβαιναν πιθανώς στο αεροσκάφος, και οι 44 πληροφορούμαστε ότι είναι νεκροί, περιλαμβανομένων των τεσσάρων μελών του πληρώματος. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε", είπε σε τηλεοπτικό δίκτυο η Έλενα Σμίρνιχ, εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας.

" Το Yak-42 συνετρίβη δύο χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Τούλοσνα στο Γιάροσλαβ", είπε άλλος εκπρόσωπος του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της συντριβής είναι το γεγονός πως το αεροσκάφος πετούσε πολύ χαμηλά, με συνέπεια να χτυπήσει στις κορυφές κάποιων δέντρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ