ΕΛΛΑΔΑ

Βρούτσης: "Έχουμε στα γήπεδα τις πιο σύγχρονες κάμερες στην Ευρώπη, το Πανθεσσαλικό αποτελεί εξαίρεση"

Βρούτσης: "Έχουμε στα γήπεδα τις πιο σύγχρονες κάμερες στην Ευρώπη, το Πανθεσσαλικό αποτελεί εξαίρεση"
INTIME

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παραδέχθηκε ότι η έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, σε ό,τι αφορά στην τοποθέτηση καμερών, μεταξύ των γηπέδων της Stoiximan Super League.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, στην ΕΡΤ, στην έναρξη των μέτρου της ταυτοπροσωπίας στα γήπεδα, με το ψηφιακό πορτοφόλι στο Gov.gr Wallet και αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα ισχύσει ένα μεταβατικό στάδιο, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στα γήπεδα και με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το εισιτήριο ανά χείρας.

Παράλληλα, σε ερώτηση που δέχθηκε για το Πανθεσσαλικό, που αυτή τη στιγμή είναι το μόνο στάδιο της Stoiximan Super League, που δεν πληροί τις νέες προδιαγραφές ασφάλειας, τόνισε τα εξής: "Πλέον η Ελλάδα έχει τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια και τις κάμερες. Έχουν μπει οι πιο σύγχρονες κάμερες στην Ευρώπη. Το Πανθεσσαλικό αποτελεί μία εξαίρεση".

Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι η έδρα του Βόλου είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη κι αν το θέμα δεν λυθεί, τότε εκ των πραγμάτων η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ