ΕΛΛΑΔΑ

Βολικάκης: "Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά"

Βολικάκης: "Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά"
GLOMEX

Ο Χρήστος Βολικάκης, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, απάντησε σε ερωτήσεις για την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/1), καθώς όπως ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση που βίωνε μέσα στην ομάδα των Διασήμων.

Ο ποδηλάτης αποκάλυψε στην εκπομπή "Γεια σου" στον ΣΚΑΪ τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Εξήγησε πώς η διαμάχη με μέλη της ομάδας των Διασήμων επηρέασε την απόφασή του και ανταπάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

"Ο κόσμος όλος είδε ότι ήμουν στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ουτε μια ώρα παραπάνω. Δεν ήμουν καλά. Έπεσα και στις παγίδες και τα δίχτυα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι

Ποιος αποχωρεί; Αυτός που απειλείται ή αυτός που απειλεί; Αποχωρεί αυτός που απειλείται. Φαίνεται και στο βίντεο που του λέω ''αν θες να τα πούμε έξω σαν φίλοι''. Κάποιοι με είπαν ''Κατίνα, ρουφιάνο'', αλλά εγώ έχω μάθει στη ζωή όταν έχω κάτι να το λέω".

Αναφορικά με τον εάν είχε παρακολουθήσει τον Αλέξη Παππά σε προηγούμενα ριάλιτι είπε:"Τον είχα δει και μου είχαν πει να τον προσέχω. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει.

Είναι και θρασύς γιατί όταν έκλεινε η κάμερα ερχόταν και μου έλεγε ''τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off κάμερα θα τα πω και on κάμερα;''. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι".

Δεν δίστασε να αναφερθεί στην φιλία της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου δήλωσε: "Πως είναι δυνατό να υπάρχει πραγματική φιλία όταν λες για την φίλη σου; Αυτά που έχω πει είναι αλήθεια. Εγώ δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λέω ψέματα".

Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας τοποθετήθηκε και για τον Τριαντάφυλλο μόλις ρωτήθηκε: "Μου είπαν για τα σχόλια και τα διάβασα. Δύο περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν. Ή ότι θέλει σαν τρελός να μπει στο παιχνίδι και μάλλον δεν τον θέλει η παραγωγή και έχει τρελαθεί ή δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του. Κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζει ανθρώπους. Και μάλλον αυτό τον γεμίζει".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ