ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαλίεβα: Κατέκτησε την πρωτιά στον προκριματικό και έβαλε τα κλάματα

Kamila Valieva, of the Russian Olympic Committee, reacts in the women's short program during the figure skating at the 2022 Winter Olympics, Tuesday, Feb. 15, 2022, in Beijing. (AP Photo/David J. Phillip)
Kamila Valieva, of the Russian Olympic Committee, reacts in the women's short program during the figure skating at the 2022 Winter Olympics, Tuesday, Feb. 15, 2022, in Beijing. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Η Καμίλα Βαλίεβα κατέκτησε την πρώτη θέση στον προκριματικό του ατομικού του καλλιτεχνικού πατινάζ και αμέσως μετά έβαλε τα κλάματα.

Η πίεση που υπάρχει πάνω στην Καμίλα Βαλίεβα είναι τεράστια. Η 15χρονη είναι το πρόσωπο των ημερών στο Πεκίνο και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την υπόθεση ντόπινγκ της.

Παρ' όλα αυτά η Βαλίεβα ήταν εξαιρετική και με 82.16 κατέκτησε την πρώτη θέση στον προκιματικό του ατομικού των γυναικών στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Έτσι, την Πέμπτη (17/02) θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο.

Μετά το τέλος του προγράμματός της η Βαλίεβα ξέσπασε σε κλάματα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη συγκινησιακή της φόρτιση με την προπονήτριά της να σπεύδει να την αγκαλιάσει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δεύτερη ήταν η συμπατριώτισσα της Άννα Σχερμπάκοβα στην 2η θέση με 80.20 και στην 3η θέση η Γιαπωνέζα Καόρι Σακαμότο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ