ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Urban Fighters

Οι "μαχητές της πόλης" με επίλεκτο μέλος τον Μιχάλη Ζαμπίδη δίνουν αγώνα στις 9 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Η λάμψη του Μιχάλη και το πηγαίο ταλέντο των υπόλοιπων αθλητών είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την ομάδα των "Μαχητών της Πόλης" ασυναγώνιστη σε διεθνές επίπεδο. Τον τελευταίο άλλωστε αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2005 στο Σ.Ε.Φ. παρακολούθησαν 12.000 χιλιάδες φανατικοί φίλοι των μαχητικών αθλημάτων.
Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:


Games - 21:00


Μιχάλης Ζαμπίδης
Βασίλης Κακαρίκος
Στάθης Μπένωβ
Αναστασία Ποντίκα
Λευτέρης Χαχαμίδης
Willy Bertrand
Γιάννης Μιχαλόπουλος

Pre-Games - 20:00


Βλαδίμηρος Ναζαρένκο
Μελέτης Κακουμπάδας
Άγγελος Αλεξάκης
Timur Gigauri

Special Performance: Tang-ram

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα εκδοτήρια των Odeon Starcity και Odeon Kosmopolis, τηλεφωνικά από σταθερό στο 801-11-60000, από κινητό στο 210-6786000 και ηλεκτρονικά στο i-ticket.gr.

Στις 9/12 η μεγάλη βραδιά του Ζαμπίδη


Οι φίλοι του Kick Boxing θα ζήσουν από κοντά μια μεγάλη βραδιά, στις 9 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, την πιο σημαντική βραδιά μέχρι σήμερα για το άθλημα, στην Ελλάδα. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει σε "Ελληνικό ρίνγκ" μετά από δύο χρόνια, με αντιμέτωπο τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή BERNARDO MARBAN DE LA HORRA. Τον Μιχάλη πλαισιώνουν αθλητές των "URBAN FIGHTERS" επίλεκτων αθλητών Kick Boxing που θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους Ισπανούς, Βούλγαρους και Βέλγους πρωταθλητές. (σ.σ. το επίσημο πρόγραμμα αύριο).

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, συγκαταλέγεται εδώ και πολλά χρόνια στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος. Πρόκειται για τον θεαματικότερο αθλητή των τουρνουά K1 MAX, που έχει κλέψει τις καρδιές όχι μόνο των Ελλήνων φιλάθλων, με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Τα αμέτρητα νοκ άουτ, αλλά και το εντυπωσιακό και επιθετικό στιλ του, μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει.

Η μεγάλη λοιπόν επιθυμία του Ζαμπίδη να αγωνίζεται και στην Ελλάδα, όχι μόνο στο εξωτερικό, άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία των "URBAN FIGHTERS", της πρώτης ομάδας επίλεκτων αθλητών. Στόχος της είναι πολύ σύντομα να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Η πρώτη διοργάνωση λοιπόν με την συμμετοχή τους, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου (ΟΑΚΑ), το οποίο αναμένεται να κατακλυσθεί από κόσμο. Άλλωστε τον τελευταίο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2005, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον παρακολούθησαν 12.000 κόσμου, φανατικοί φίλοι του αλλά και των μαχητικών αθλημάτων γενικότερα.

Στις 9/12 στο ΟΑΚΑ



Highlights του "Iron Mike"





































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ