ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό: "Ο ασθενής παραμένει στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό"

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό: "Ο ασθενής παραμένει στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME SPORTS

Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκανς στον Ρέντη, αναφέροντας πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκανς έξω από το "Μελίνα Μερκούρη" όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για το θεσμό του League Cup.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρωί της Παρασκευής (08/12) έγινε το δεύτερο χειρουργείο-καθαρισμός και έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ο ασθενής είχε πέσει σε κώμα από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του, λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του NEWS247.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία αστυνομικό

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, εξεδόθη νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

"Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση".

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ