ΤΡΙΑΘΛΟ

Τραγωδία στο τρίαθλο της Νέας Υόρκης

Swimmers dive into the Hudson River to kick off the 9th Annual New York City Triathlon.   Original Filename: Tri090725ag_001.JPG
Swimmers dive into the Hudson River to kick off the 9th Annual New York City Triathlon. Original Filename: Tri090725ag_001.JPG SWIMMERS DIVE INTO THE HUDSON RIVER TO KICK OFF THE 9TH ANNUAL NEW YORK CITY TRIATHLON. ORIGINAL FILENAME: TRI090725AG_001.JPG

Ένας νεκρός άντρας και μια γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός του κολυμβητικού μέρους του τριάθλου της Νέας Υόρκης.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 64χρονος που συμμετείχε στο τρίαθλο της Νέας Υόρκης. Ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που προσπαθούσε να βγει από τον ποταμό Χάντσον και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ρούζβελτ, όπου και πέθανε.

Την ίδια στιγμή, μια 40χρονη υπέστη και αυτή καρδιακή προσβολή μετά το τέλος του κολυμβητικού μέρους και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

" Εκ μέρους όλων που ανήκουν στην κοινότητα του τριάθλου, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους αθλητές και τους αγαπημένους τους", δήλωσε ο Μπιλ Μπιουρκ, ο υπεύθυνος του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι περίπου 3.000 άτομα πήραν μέρος στο φετινό τρίαθλο της Νέας Υόρκης το οποίο περιελάμβανε 1,5 χιλιόμετρο κολύμπι, 40 χιλιόμετρα ποδήλατο και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο.

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ