ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τοξοβολία: Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ευαγγελία Ψάρρα για έκτη φορά στην καριέρα της

Η Ευαγγελία Ψάρρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Η Ευαγγελία Ψάρρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Ευαγγελία Ψάρρα εξασφάλισε σήμερα (21/06) τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά τοξοβολίας του Παρισίου, για έκτη φορά στην καριέρα της,

Η Ευαγγελία Ψάρρα προκρίθηκε σήμερα (21/06) στα προημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά του Παρισίου, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Αθλήματος ανακοίνωσε την αύξηση των εισιτηρίων από δύο σε πέντε.

Αυτό σήμαινε για την Ελληνίδα αθλήτρια ότι χρειαζόταν απλώς την πρόκριση στον ημιτελικό για να "τσεκάρει" το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Αλίνα Ιλιάσοβα, το εμπόδιο της οποίας κατάφερε να ξεπεράσει και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Η πρώτη Ολυμπιακή συμμετοχή της Ευαγγελίας Ψάρρα ήταν το 2000 στο Σίδνεϊ και έκτοτε δεν έχει χάσει καμία διοργάνωση. Παράλληλα, έγινε η τρίτη αθλήτρια από την Ελλάδα με έξι Ολυμπιακές συμμετοχές. Στην ίδια κατηγορία είναι η Άγη Κασούμη στην σκοποβολή και ο Τάσος Μπουντούρης στην ιστιοπλοΐα.

Η Ψάρρα θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία της ελληνικής αποστολής, μετά την Αιμίλια Τσούλφα, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ηλικία 48 ετών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ