NFL

Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο θρύλος του NFL

Ο Μπρέιντι με τη φανέλ της Τάμπα Μπέι
Ο Μπρέιντι με τη φανέλ της Τάμπα Μπέι © 2022 MARK LOMOGLIO / AP IMAGES

Ο Τομ Μπρέιντι μέσα από ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση μετά από μία τεράστια καριέρα στο NFL.

Το τέλος μιας τεράστια καριέρας ανακοίνωσε ο Τομ Μπρέιντι. Ο θρύλος του NFL αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 45 ετών.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ο κορυφαίος quarterback όλων των εποχών κατέκτησε μεταξύ άλλων 7 Super Bowl, τα έξι εκ των οποίων με τους New England Patriots (2000–2019) και άλλό ένα με τους Tampa Bay Buccaneers (2020–2022).

Την ίδια ώρα σε αυτά τα επτά πρωταθλήματα στα πέντε αναδείχθηκε MVP του Super Bowl. Αξίζει να σημειώσουμε πριν από περίπου ένα χρόνο ο Μπρέιντι είχε ανακοινώσει ξανά ότι αποσύρεται, αλλά τελικά συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται.

"Καλημέρα σας. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αποσύρομαι για πάντα αυτή τη φορά" αναφέρει στο video που μοιράστηκε εμφανώς συγκινημένος στα social media.

Στη συνέχεια είπε: "Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω.

Δε θα μακρυγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τον καθένα από εσάς που με υποστήριξατε".

Έπειτα ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συναθλητές, τους προπονητές του και όλους όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του και έκλεισε λέγοντας: "Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους".

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ