NFL

Tom Brady: "Θα επιστρέψω..."

Tom Brady: "Θα επιστρέψω..."
@ 2021 ASHLEY LANDIS / ASSOCIATED PRESS

Ο Tom Brady στην απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ανέφερε πως θα επιστρέψει και δεν προτίθεται να σταματήσει, αν και του χρόνου θα είναι 44 ετών.

Οι Tampa Bay Buccaneers ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους Kansas City Chiefs, επικράτησαν με 31-9 απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές και το φετινό Super Bowl ήταν δικό τους, με τον Tom Brady να κατακτά το 7ο πρωτάθλημα της τεράστιας καριέρας του, αν και διάγει το 43ο έτος της μυθικής καριέρας του.

.

Θα περίμενε κάποιος ότι προτίθεται να σταματήσει, να βάλει τίτλους τέλους. Κάθε άλλο, καθώς ο quarterback των Buccaneers τόνισε ότι "θα επιστρέψω..." στην απονομή του τροπαίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Θέλει και άλλους τίτλους, θέλει να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι είναι ο GOAT του NFL

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, έδειξε πως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να σταματήσει. Οδήγησε φέτος τους Buccaneers στον θρίαμβο έπειτα από δυο δεκαετίες με έξι τίτλους σε εννέα τελικούς με τους New England Patriots. Η ατάκα του σκόρπισε χαμόγελα στους απανταχού θαυμαστές του και τρόμο στους αντιπάλους.

@ 2021 Ashley Landis / Associated Press

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ