ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταύρος εν υαλοπωλείο: To VIDEO με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γαλιατσάτου

Ταύρος εν υαλοπωλείο: To VIDEO με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γαλιατσάτου

Με δυσάρεστο τρόπο, η Ελλάδα τράβηξε τα βλέμματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες στην Αρση Βαρών. Δείτε το VIDEO με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Γαλιατσάτο, με τον ίδιο πάντως να ζητάει συγγνώμη.

Η Ελλάδα τράβηξε τα βλέμματα με άσχημο τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες στην Αρση Βαρών. Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος, που αγωνίστηκε στα 85κ., ακυρώθηκε στο αρασέ, καθώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 150κ. Ο Ελληνας αθλητής παραφέρθηκε, με αφορμή την 2η προσπάθεια που επιχείρησε.

Παρά το γεγονός ότι σήκωσε τα κιλά και οι τρεις κριτές έδειξαν ότι είναι έγκυρη, η κριτική επιτροπή την θεώρησε ομόφωνα άκυρη, επειδή άφησε την μπάρα πριν ανάψει το "πράσινο" φως.

Ο νεαρός αθλητής πάνω στην ένταση του αγώνα παραφέρθηκε και πήγε στην κερκίδα όπου ζήτησε από τον σωματειακό του προπονητή, που παρακολουθούσε τους αγώνες ως φίλαθλος, να κάνει ένσταση στην γραμματεία. Όπως είναι γνωστό, δεν μπορούσε να γίνει ένσταση και έτσι επικυρώθηκε η απόφαση και αποκλείστηκε ο αθλητής.

Η ΔΟΕ αναμένεται να εξετάσει το θέμα της συμπεριφοράς του αθλητή άμεσα για το αν θα του επιβληθούν κυρώσεις, ενώ ο Γαλιατσάτος ζήτησε συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ