ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2021 σε αθλητικό επίπεδο

Μονομαχία του Ελ Καντουρί με τον Μαντί Καμαρά σε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Μονομαχία του Ελ Καντουρί με τον Μαντί Καμαρά σε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Το 2021 οδεύει προς την ολοκλήρωση τού και η Google έκανε γνωστό το τί αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες χρήστες μέσα στη χρονιά.

Λίγες ημέρες απομένουν ώστε να μας αποχαιρετήσει και το 2021. Μία χρονιά με πολλές μεγάλες αθλητικές στιγμές οι οποίες μπόρεσαν να μας κάνουν να ξεχαστούμε λίγο από τον κορονοϊό και την καθημερινότητα που μας έχει επιβάλει.

Τι ήταν όμως εκείνο που έκανε τους Έλληνες να ασχοληθούν περισσότερο μέσα στο 2021; Σύμφωνα με την Google η διοργάνωση που έκλεψε το ενδιαφέρον τους ήταν το Euro 2020.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ήταν εκείνο που αναζήτησαν περισσότερο μέσα στη χρονιά οι Έλληνες και ακολούθησαν η Super League και το NBA, ενώ από τους αγώνες που ξεχώρισαν ήταν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός - Άρης.

Από εκεί και πέρα τρεις αθλητικές προσωπικότητες κατάφεραν να βρεθούν μέσα στην πρώτη δεκάδα των συνολικών αναζητήσεων. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, η Μαρία Σάκκαρη στην έκτη και η Σοφία Μπεκατώρου στην ένατη.

Η πρώτη δεκάδα στις αθλητικές αναζητήσεις

  1. Euro 2020
  2. Superleague
  3. NBA
  4. Roland Garros
  5. Champions League
  6. Premier League
  7. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ
  8. Ολυμπιακοί Αγώνες 2021
  9. Ολυμπιακός εναντίον Άρη
  10. Copa America

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ