ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Θάνατος Κατσούρη: Αποφυλακίζονται ακόμα 10 Κροάτες οπαδοί

Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την προσαγωγή τους στον ανακριτή
Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την προσαγωγή τους στον ανακριτή INTIME NEWS

Την πύλη εξόδου των φυλακών αναμένεται να περάσουν ακόμα 10 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν προφυλακιστεί τον περασμένο Αύγουστο για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με συνέπεια τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη. Πλέον, ο αριθμός των αποφυλακισθέντων Κροατών φτάνει τους 30.

Στην αποφυλάκιση ακόμα 10 Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που κατηγορούνται για εμπλοκή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου με αποτέλεσμα το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, προχωρά η ελληνική δικαιοσύνη.

Ο αριθμός των αποφυλακισθέντων, πλέον, φτάνει τους 30 και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ακόμα περισσότεροι Κροάτες.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικές αιτήσεις αποφυλάκισης που κατέθεσαν στην τακτική ανάκριση πριν μερικές ημέρες. Συνολικά -κατά πληροφορίες- έχουν κατατεθεί 95 αιτήματα, ορισμένα εκ των οποίων αναμένεται να συζητηθούν ακόμη και σήμερα.

Τελικά, η δικαστική λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση αποφάσισε να κάνει δεκτά τα αιτήματά της και με σχετική διάταξη αντικαταστάθηκε η προσωρινή τους κράτηση με τους εξής όρους:

  • απαγόρευση εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων
  • εγγυοδοσία 1.000 ευρώ

Πηγή: NEWS247

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ