NFL

Τα πιο απίθανα στοιχήματα στο Super Bowl!

Τα πιο απίθανα στοιχήματα στο Super Bowl!

Το βράδυ της Κυριακής (01:30 ώρα Ελλάδος) διεξάγεται στο NRG Stadium στο Χιούστον το Super Bowl LI, ανάμεσα στους New England Patriots και τους Atlanta Falcons. Δείτε τα πιο εντυπωσιακά στοιχήματα που προσφέρονται για τον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event παγκοσμίως, με δισεκατομμύρια τηλεθεατές και τεράστια κέρδη. Κάθε χρόνο η μέρα διεξαγωγής του θεωρείται από τους Αμερικανούς αργία. Λόγω του μεγέθους του αγώνα η εταιρία Stoiximan.gr θα καλύψει πλήρως τον αγώνα, δίνοντας πολλές επιλογές μέχρι και για το τι χρώμα θα είναι τα μαλλιά της Lady Gaga όταν θα τραγουδήσει στο ημίχρονο.

Εκτός από τις κλασσικές-λογικές επιλογές των πόντων, των λαθών ή ακόμα και του MVP, υπάρχουν και κάποιες επιλογές που είναι, μάλλον, παράξενες.

Μια από αυτές είναι το πόσα tweets θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Άλλη μια παράξενη επιλογή είναι για το χρώμα του υγρού που θα περιλούσουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας τον προπονητή τους.

Φυσικά, πριν την έναρξη του τελικού γίνεται η ρίψη του νομίσματος, με την στοιχηματική εταιρία να προσφέρει, εκτός από τον νικητή της ρίψης, και το αν θα έρθει κορώνα ή γράμματα.

Επίσης δίνεται και η δυνατότητα να επιλέξετε σε ποιον θα αναφερθεί πρώτα στον λόγο του ο ΜVP της αναμέτρησης. Στους συμπαίκτες του; Στην οικογένειά του; Στο Θεό; Στον προπονητή του; Ή μήπως στον Ντόναλντ Τραμπ;

Ιδιαίτερες επιλογές και στους καλλιτέχνες

Όσον αφορά στους τραγουδιστές που θα δώσουν το παρών, μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα διαρκέσει ο εθνικός ύμνος που θα τραγουδήσει ο Luke Bryan, αν θα φοράει τζιν ή ποιο θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα πει η Lady Gaga.

Δείτε το Infographic που ετοίμασε το Stoiximan.gr για το μεγάλο event!

Τα πιο απίθανα στοιχήματα στο Super Bowl!

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ