ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη Αυγενάκη και Πιερρακάκη για τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού

Σύσκεψη Αυγενάκη και Πιερρακάκη για τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού
Λευτέρης Αυγενάκης, Yφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY FORUM 2022 / INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/2) στο ΟΑΚΑ σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού.

Σύσκεψη με τους Προέδρους και μέλη των ΔΣ των Ομοσπονδιών μπάσκετ, βόλεϊ, υγρού στίβου και χάντμπολ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (13/2) στο ΟΑΚΑ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης ήταν η αναζήτηση τρόπων κι εργαλείων για την περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού.

"Συνεχίζουμε την ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Σύσκεψη στο OAKA Athens Olympic Complex μαζί με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Kyriakos Pierrakakis, τους προέδρους και μέλη των ΔΣ των Ομοσπονδιών Hellenic BasketBall Federation, Hellenic Volleyball Federation, KOE News και Hellenic Handball Federation - ΟΧΕ.

Αναζητούμε τους τρόπους και τα εργαλεία για την περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού μας και τις ανάγκες της αθλητικής οικογένειας σε τεχνολογικό επίπεδο που μπορούν να καλύψουν τα δύο υπουργεία.

Σύντομα, έπειτα από τα τόσο χρήσιμα Μητρώα (αθλητικών σωματείων, διαθέσιμων εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, προπονητών, αθλητικών φορέων που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες), θα ανακοινώσουμε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση με την "Κάρτα αθλούμενου", που θα αφορά οποιονδήποτε ασχολείται με αθλητική δραστηριότητα.

Οι Ομοσπονδίες, παράλληλα, ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για καθολική καθιέρωση ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα με επιδότηση κάθε σωματείου ώστε να προμηθευτεί τον ανάλογο εξοπλισμό και για τεχνικές προδιαγραφές τοποθέτησης καμερών σε κάθε αγωνιστικό χώρο, προς προβολή των αγώνων.

Ο αθλητισμός μας αλλάζει!", αναφέρει η ανάρτηση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ