ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ο ΜακΓκρέγκορ, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Conor McGregor arrives at the 62nd annual Grammy Awards at the Staples Center on Sunday, Jan. 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Conor McGregor arrives at the 62nd annual Grammy Awards at the Staples Center on Sunday, Jan. 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, συνελήφθη στην Κορσική με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Μπλεξίματα για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στην Κορσική. Ο Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και επίδειξη, έπειτα από καταγγελία που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Προ ημερών ο διάσημος MMAer φωτογραφήθηκε στο λιμάνι Calvi της Κορσικής με την αρραβωνιστικά του, Dee Devlin. Επρόκειτο για να συμμετάσχει σε ταξίδι 180 χιλιομέτρων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την ασφάλεια των υδάτων. Σε αυτό θα συμμετείχε και η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, αλλά ύστερα από όσα συνέβησαν, η συμμετοχή του Ιρλανδού ακυρώθηκε.

Η εισαγγελία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

"Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πέρασε από ακροαματική διαδικασία και πλέον βρίσκεται υπό το καθεστώς αστυνομικής επιτήρησης, μετά από καταγγελία που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου, για γεγονότα που ενδέχεται να χαρακτηριστούν ως απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης και επίδειξης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ