ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, μαρτυρία επιβάτη: "Μία γυναίκα φώναζε το παιδί της, η φωτιά θα μας έκαιγε"

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, μαρτυρία επιβάτη: "Μία γυναίκα φώναζε το παιδί της, η φωτιά θα μας έκαιγε"

Σοκάρει η περιγραφή επιβάτη από την στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. Τόνισε πως δεν υπήρχε μία εστία φωτιάς, αλλά περισσότερες.

Οι περιγραφές των επιβατών του μοιραίου τρένου προκαλούν ανατριχίλα. Ένας εξ αυτών αναφέρθηκε στην στιγμή της σύγκρουσης στο δυστύχημα των Τεμπών.

Αναφέρθηκε στις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν, όπως και στην αγωνία των άλλων επιβατών: "Στο δεύτερο, τρίτο, τέταρτο μπαμ, δεν είχαμε φώτα, κρεμόντουσαν καλώδια, αμέσως άρπαξε φωτιά και σπασμένα θραύσματα. Όλα αυτό στο τέταρτο βαγόνι.

Επικρατούσε πανικός, μία γυναίκα φώναζε για το παιδί της, μία κοπέλα φώναζε ότι είχε παγιδευτεί. Δεν βρήκαμε πιο ήταν το πάνω - κάτω. Ευτυχώς βρήκαμε ένα σπασμένο τζάμι. Η φωτιά θα μας έκαιγε, προσπαθούσαμε να μην την σβήσουμε. Δεν ήταν μόνο μία η φωτιά. Υπήρξαν αυτοί που βοηθούσαν" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εικόνες από drone από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Εικόνες από drone από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. EUROKINISSI

Η σύγκρουση των δύο τρένων έξω από τη Λάρισα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 40 νεκρούς, ενώ οι εκτιμήσεις των διασωστών μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την ανησυχία.

Νωρίτερα, την παραίτησή του από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών υπέβαλε ο Κώστας Καραμανλής.

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ