MEDIA

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης έχασε από τον Στάθη Σχίζα στον τελικό

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης έχασε από τον Στάθη Σχίζα στον τελικό

Ο Στάθης Σχίζας κατέκτησε τον τίτλο του φετινού Survivor και το "χρυσό" έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ νικώντας τον Άρη Σοϊλέδη. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό. Τα highlights της βραδιάς και οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, όπως τα καταγράφει το NEWS 24/7.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/07) ο μεγάλος τελικός του Survivor στον ΣΚΑΙ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ταξίδι 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο, γεμάτο στιγμές αγωνίας, πόνου, πείνας, χαράς, γέλιου και συγκίνησης.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού μεταδόθηκε live από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος προέκυψε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που ψήφισε θετικά για τον πιο αγαπημένο παίκτη, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Έπειτα από μήνες δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, νικητής του φετινού Survivor και του "χρυσού" επάθλου των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Τελικός Survivor: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Άρης Σοϊλέδης ενθουσιάστηκε και συνάμα συγκινήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι δύο φιναλίστ του τελικού του Survivor 2022, έπειτα από τον αποκλεισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον ημιτελικό την προηγούμενη μέρα.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν μπει στο παιχνίδι μερικές βδομάδες αργότερα από τους πρώτους συμμετέχοντες, κατάφεραν να αντέξουν την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες και να φτάσουν μέχρι το τέλος αυτού του ταξιδιού.

Και οι δύο είχαν τις καλές και κακές στιγμές τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στον τελικό είδαμε και δύο βίντεο - αφιερώματα για την συνολική πορεία τους στο Survivor.

Τελικός Survivor: Μαρτίκας, Πιλίδης και Εμμανουήλ

Χρόνος για την πορεία τους στο Survivor αφιερώθηκε κατά τη διάρκεια του τελικούς στους Σπύρο Μαρτίκα, Γιωρίκα Πιλίδη και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, έγραψε ιστορία στο Survivor ως ο σοφός του παιχνιδιού, ενώ πολλές φορές τον παρομοίωσαν με τον Professor του "La casa de papel" και άλλες τον κατηγόρησα ότι έχει οργανωμένο σχέδιο.

Για τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος υγείας, όλοι οι παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και είπαν ότι, αν έμενε, σίγουρα θα πήγαινε στον τελικό.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, οι παίκτες είπαν ότι τους χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου και θυμήθηκαν τις επικές ατάκες που έχει πει στο παιχνίδι

Τελικός Survivor: Οι αστείες στιγμές του παιχνιδιού

Μεταξύ άλλων, προβλήθηκε ένα βίντεο με ξεκαρδιστικές στιγμές από τα συμβούλια του νησιού. Απίστευτες ώρες αναμονής, βαρεμάρα, νύστα, λάθη στη σκηνοθεσία και διάφορα ευτράπελα, ήταν όσα εκτυλίσσονταν πίσω από τις κάμερες.

Επίσης, ανάμεσά τους και μια επική φάρσα από τον Γιώργο Λιανό στους παίκτες, την οποία δεν είδαμε ποτέ, όταν τους ανακοίνωσε πως επιστρέφουν τρεις παλιοί παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Βαλάντης.

Προβλήθηκαν, ακόμη, οι καλύτερες και πιο αστείες στιγμές από τα παιχνίδια ερωτήσεων!

TAGS MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ