NFL

Super Bowl: Το απίθανο Half Time Show σόου του Άσερ και της Αλίσια Κις

Ο Άσερ
Ο Άσερ Ⓒ 2024 STEVE LUCIANO/ ASSOCIATED PRESS

Μαγεία από τον Άσερ και την Αλίσια Κις στο Half Time Show του Super Bowl LVIII, με τον γνωστό καλλιτέχνη να δίνει ρεσιτάλ ξεκινώντας με γούνα, για να καταλήξει... χωρίς μπλούζα και μετά να κάνει rollers.

Ο Άσερ και η Αλίσια Κις ήταν οι άνθρωποι που είχαν ως αποστολή να σηκώσουν το τεράστιο βάρος του Half Time Show του Super Bowl LVIII, το οποίο κατέκτησαν οι Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη. Και τα κατάφεραν μία χαρά. Με το παραπάνω για την ακρίβεια.

Στα μάτια πολλού κόσμου το σόου έπρεπε να δώσει η... Τέιλορ Σουίφτ, μιας και ήταν έτσι κι αλλιώς στον χώρο για χάρη του αγαπημένου της Τράβις Κέλσι. Ο Άσερ και η Κις όμως ήταν εξαιρετικοί, ενθουσιάζοντας τον κόσμο, έχοντας μαζί τους μεταξύ άλλων και τους Ζερμέν Ντουπρί, Will.i.am, Lil Jon, Ludacris και H.E.R.

Ο Άσερ ξεκίνησε φορώντας γούνα, κάποια στιγμή βρέθηκε... χωρίς μπλούζα, μετά έκανε rollers και είπε τα τραγούδια που χαρακτήρισαν την καριέρα του τα οποία συνόδεψε με διάφορα χορευτικά, ενώ η Κις ξεκίνησε παίζοντας σε κόκκινο πιάνο. Γενικά οι δύο καλλιτέχνες έκαναν τα μαγικά τους και όλοι ήταν χαρούμενοι.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ