NFL

Super Bowl: Οι τρομερές αντιδράσεις της Τέιλορ Σουίφτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Chiefs του αγαπημένου της Κέλσι

Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ Ⓒ 2024 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Η Τέιλορ Σουίφτ τράβηξε - όπως αναμενόταν - τα βλέμματα στο Super Bowl LVIII, αφού βρέθηκε στον αγώνα για χάρη του Τράβις Κέλσι των Chiefs, με τις κάμερες να πηγαίνουν συχνά σε αυτήν για να καταγράψουν τις αντιδράσεις της, ειδικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην Ελλάδα δεν είναι είδηση. Στις ΗΠΑ ώρες-ώρες όμως δίνεται η εντύπωση ότι όλοι ασχολούνται... μόνο με αυτό. Ο λόγος για την σχέση της σταρ της μουσικοβιομηχανίας, Τέιλορ Σουίφτ, με τον tight end των Chiefs, Τράβις Κέλσι. Μία σχέση που έφτασε μέχρι και το Super Bowl!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε - όπως αναμενόταν - στο γήπεδο για να στηρίξει τον σύντροφό της, βλέποντας την ομάδα που υποστήριζε να κατακτά τον τίτλο. Και οι κάμερες - εννοείται - πως ασχολήθηκαν αμέσως με αυτή και την παρέα της, που περιελάμβανε και την χολιγουντιανή ηθοποιό, Μπλέικ Λάιβλι.

Όποτε γινόταν κάτι καλό, η κάμερα πήγαινε στις σουίτες για να δει κάποιος τις αντιδράσεις της Σουίφτ, όπως έπειτα από μία μαγική πάσα του Μαχόουμς στο ξεκίνημα του αγώνα:

Και, φυσικά, με το φινάλε του τελικού να είναι συγκλονιστικό, λίγο μετά την νίκη των Chiefs η κάμερα πήγε πάλι προς το μέρος της Σουίφτ, που ήταν σε... έξαλλη κατάσταση, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα της ομάδας του συντρόφου της.

Έκτοτε η... ζωή συνεχίζεται στις ΗΠΑ, με την αγωνία πάντως των θαυμαστών της Σουίφτ και του Κέλσι να είναι αν τελικά ο tight end θα της κάνει πρόταση γάμου, όπως περίμεναν κάποιοι μετά τον τελικό. Για όποιον ενδιαφέρεται, αυτό τελικά δεν έγινε.

TAGS NFL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ